Welkom in de WFS 30

Dit gebouw met een gevel van maar liefst zeven meter breed, had heel wat liefde nodig toen het bij helder renovaties binnenkwam. Het team ging aan de slag en leverde een volledig conform eindresultaat af: drie strakke, moderne appartementen met véél ruimte – en een prachtig aangelegd terras.

Totaalrenovatie

Van vloer tot raam, van badkamer tot keuken: alles in deze drie heerlijke appartementen werd van top tot teen onder handen genomen. Zo geniet je van een open, volledig geïnstalleerde keuken met combi-oven, vaatwasser, inductievuur én dampkap van Bosch. Verder werden het dak en de muren geïsoleerd, zodat jij zeker kan zijn van een schitterende EPC-score.

Dé troef

Wat absoluut opvalt in deze gerenoveerde appartementen, is het immense ruimtegevoel in huis. Dat heeft absoluut te maken met die breder dan brede gevel, die zorgt voor ontzettend veel lichtinval door de volledige woonst. Hier woon je licht, lichter, lichtst – daar kan je zeker van zijn.

Let zeker op…

de zeeën van ruimte, de authentieke trap, prachtige inkomhal én charmante mouluren die zorgvuldig behouden werden. Verder is ook de prachtige warmhouten, vloer die schoon afsteekt tegen de moderne afwerking, een absolute blikvanger in huis.