Ervaring, passie en liefde: onze fundamenten

Niet alleen knap, maar ook getalenteerd

Ons team

Wanneer je beslist om met helder renovaties in zee te gaan, krijg je een team van vijf ervaren ondernemers. Deze mensen worden stuk voor stuk gedreven door hun liefde voor het vak – en ondersteund door hun jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector. Deze combinatie van emotie en talent zorgen voor een uniek partnerschap waar jij als klant altijd centraal staat.

Vanessa

Ontmoet… Vanessa

Deze hands-on commercieel verantwoordelijke vond helder renovaties via een oproep op sociale media. Wij zochten gemotiveerde projectleiders – en zij zocht… een nieuw project om d’r tanden in te zetten. Na een studie bedrijfsadministratie, bedrijfsmanagement en interieurinrichting, startte Vanessa als zelfstandig uitbater van een videotheek. Verder op haar indrukwekkende cv: verantwoordelijke opstart en inrichting voor Belartisan – en commercieel verantwoordelijke en projectleider bij DRT Gietvloeren. Bij helder renovaties functioneert zij vandaag als een vis in ’t water, omdat haar persoonlijke passies en job naadloos op elkaar aansluiten.

Waarom helder?
Vanessa klopte aan bij helder renovaties omdat ze op zoek was naar een nieuwe uitdaging. ‘Ik zocht een nieuwe kar om mee aan te mogen trekken – en het allerliefst had die kar iets te maken met mijn grote interesse in alles wat met (ver)bouwen te maken heeft’, glimlacht ze. Die match bleek er al snel te zijn – en vandaag maakt Vanessa absoluut deel uit van het intrinsieke ‘helder renovaties DNA’.

Lievelingsdeel aan de job?
‘I love it when a plan comes together’, lacht Vanessa met blinkende oogjes wanneer we haar vragen naar haar favoriete deel van de job. Oftewel: ‘Wanneer ik onoverzichtelijke werven en moeilijke vraagstukken dankzij ons zie evolueren naar een mooi resultaat… dan ben ik écht in mijn nopjes!’

Fun-facts over Vanessa
Deze vurige Ram ontwaakt het liefst rustig op haar zelf ingericht terrasje, met enkele tasjes koffie binnen handbereik. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen – en werkt en sleutelt ze met veel liefde ook nog aan haar eigen huisje. Op kantoor staat ze bekend als liefhebber van kaas en mayonaise – maar daarnaar vraag je haar misschien beter zelf…

Aaricia

Ontmoet… Aaricia

Deze gedreven projectleider kwam als stagiaire vastgoed terecht bij helder renovaties. Daar deed ze het zó goed, dat er op ’t einde van de rit een jobaanbieding uitkwam (zeg nu zelf, is dat geen mooie origin story?). Ze is de nieuwste officiële aanwinst in het team – en zet haar ervaring in event- en projectmanagement, vastgoed en woningbouw elke dag opnieuw tomeloos in.

Waarom helder?

Om het in de woorden van Aaricia te zeggen: ‘Bij helder renovaties kwam ik terecht in een dynamisch en klein team, met tegelijk toch tonnen kansen om te groeien en verder te ontwikkelen. Dat trok me ontzettend aan, waardoor ik met veel plezier op hun aanbod ben ingegaan’, lacht ze.

Lievelingsdeel aan de job?

Als projectleider is het natuurlijk belangrijk om je job graag te doen – maar daar hoef je je bij Aaricia geen zorgen om te maken. Wanneer we haar vragen naar het lievelingsdeel van de job, klinkt het zelfzeker: ‘Alles op zo’n manier plannen dat de werf zo vlot mogelijk verloopt – zodat alle betrokken partijen tevreden naar huis gaan.’

Fun-facts over Aaricia

Deze gegronde Stier komt zowel tot rust in haar loopschoenen als in een wellness. Ze staat met een gezonde go-with-the-flow mentaliteit in het leven en wordt door haar cirkel omschreven als ‘een gedreven, eerlijk, respectvol en warm persoon’. Klinkt als een projectleider uit de boekjes, als je het ons vraagt…

Joris

  • Sinds 2007 actief in vastgoed
  • Professionele ervaring in kwalitatieve renovatieprojecten als kleinschalige projectontwikkelaar
  • Sterk netwerk aan vakmensen

Philippe

Ontmoet… Philippe

Komt het gezicht van deze veelzijdige medeoprichter van helder renovaties je bekend voor? Dan ben je hem misschien al tegengekomen in de zoektocht naar een huis. Philippe is tenslotte al 18 jaar actief in de vastgoedsector, eerst met Vastgoed Gillis en nu al enkele jaren met het vernieuwende UGLY. Daarnaast is hij kleinschalig projectontwikkelaar én fier docent aan de opleiding Vastgoed op AP. ‘Ik vind het bangelijk om de studenten de kneepjes van het vak te mogen leren’, verklapt hij met een glimlach.

Waarom helder?

Philippe besloot mee in helder renovaties te stappen omdat hij een onbeantwoorde vraag in de markt zag liggen – en daar wou hij met helder renovaties graag een antwoord op bieden. ‘We voelden een noodzaak in de markt om een goed en betrouwbaar alternatief te bieden voor de standaard aannemer – en besloten hierop in te spelen.’

Lievelingsdeel aan de job?

Wanneer we Philippe vragen naar zijn favoriete deel van de job, blijft het antwoord dan ook niet lang uit. ‘De klant kunnen ontzorgen te midden van een moeilijke materie én alle verschillende mogelijkheden bekijken bij de opstart. Oftewel: onze meerwaarde als betrouwbare partner in een toch wel spannende niche op tafel leggen’, vertelt hij fier.

Fun-facts over Philippe

‘Rust’ staat bij deze volhardende Stier zelden in het woordenboek, maar hij geniet als geen ander van een goed restaurantbezoek met vrienden – of van thuis met zijn twee kindjes in de zwemvijver spelen.

Contacteer ons

Kom langs voor een koffie en laten we het over jouw project hebben

"*" indicates required fields