Welkom in de THS 18

Wie al in de Thaliastraat geweest is, die weet dat het daar boordevol panden staat waar de charme vanaf druipt. En dit exemplaar is er daar ongetwijfeld één van! Verborgen achter dit schone roodbruine geveltje ligt het resultaat van een (bijna-)totaalrenovatie: waar dit eens een chaotisch ingedeeld appartement was, ligt nu een strakke, lichte stek waar het heerlijk vertoeven is.

(zo goed als) totaalrenovatie

Dit heerlijke appartement had heel wat liefde nodig toen wij het in handen kregen. De indeling was allesbehalve klassiek, waardoor het daar niet intuïtief wonen was. Wij namen het geheel duchtig onder handen, zodat deze stek niet alleen meer uitnodigend werd – maar ook meer rust ging uitstralen. We lieten ons team los op de volledige stek, uitgezonderd de badkamer.

Dé troef

Wat het meeste opvalt in deze lichtrijke woning? Dat zijn ongetwijfeld die prachtige inbouwkasten, die nauwkeurig tot op de millimeter ontworpen werden. Het lichte hout contrasteert mild met de witte muren en lichte parket – waardoor gemak vloeiend met esthetiek gecombineerd wordt. Verder is ook de grote leefkeuken met ingebouwde zitbank een heerlijke ruimte om tijd in door te brengen.

Let zeker op…

de zeer nauwkeurig gekozen zwarte en houten accenten in een ruimte waar wit de plak zwaait. Deze goed doordachte details zorgen voor een zachte dualiteit, die het appartement een warme sfeer meegeeft. Hier werken strakke afwerking en charmante details naadloos samen!