Welkom in de SHL 89

In de gezellige Pulhofwijk in Berchem vind je heel wat moois terug wanneer het over vastgoed gaat. En nog niet zo heel lang geleden, mochten wij daar onze stempel mee op drukken… We toverden een oud – en verouderd – eenslaapkamerappartement op tot een charmant en instapklaar tweeslaapkamerappartement.  

Totaalrenovatie

Hier was het belangrijk om door middel van een slimme renovatie het allermeeste te halen uit een beperkte oppervlakte. De nieuwe, lichtovergoten leefruimte zorgt alvast voor een ruimer en lichter gevoel in huis, wat alleen maar wordt versterkt door die prachtige vloer…

Dé troef

En wat nu precies zorgt voor die charme? Da’s ongetwijfeld de aanwezigheid van de vele authentieke elementen. Val in katzwijm bij de prachtige planché vloer in de leefkamer, kijk reikhalzend omhoog dankzij de hoge plafonds en stoef met die prachtige erker aan je gevel. Hier wonen is wonen in een karaktervolle omgeving, met al het comfort van vandaag!

Let zeker op...

de nieuwe vinylvloer in de slaapkamers, badkamer, toilet en gang. Deze werd niet enkel gekozen om de geluiddempende eigenschappen, maar ook omdat dit type vloer bijzonder gemakkelijk in onderhoud is.