Welkom in de RDN 14

Diep verborgen in de Belgische Ardennen, vind je dit prachtige buitenverblijf dat je kan huren via blackstorkestate.be. Wanneer je stiekem naar binnen gluurt, is het meteen duidelijk: hier staat esthetiek en comfort centraal. En toch… toch was dit stijlvolle zwarte gebouw ooit weinig meer dan een simpele, oude schuur. Tot helder renovaties werd ingeschakeld, natuurlijk…

Totaalrenovatie

Alles waaraan je denkt wanneer je het woord ‘schuur’ hoort, is wat dit pand was vooraleer wij onze tanden erin mochten zetten. Met weinig meer dan een betonnen constructie – en een prachtig uitzicht om ons bezig te houden tijdens het werk – gingen we aan de slag. Van elektriciteit tot leidingen, van isolatie tot de kleinste details: dit project is een absoluut pronkstuk in ons portfolio!

Dé troef

Hoewel de ruime, houten zolder op een dichte tweede plaats staat, is het toch de leefruimte die volgens ons dé troef is van dit huis. Eerst en vooral zorgen ruime, strakke ramen voor een prachtig uitzicht op de vallei – waardoor je je ook binnen deel van de natuur voelt. En wanneer de avond valt, krul je je gezellig op bij die prachtige, authentieke open haard. Hier is het heerlijk vertoeven – en totaal tot rust komen!

Let zeker op...

de authentieke houten balken die bewaard bleven, de torenhoge plafonds en de vele ramen die voor een prachtig uitzicht op al dat groen zorgen. Kijk zeker ook uit naar al die ingebouwde kasten en legplanken: die zorgen voor voldoende opbergruimte, zonder de sereniteit en eenvoud van deze plek te doorbreken.