Welkom in de JDB 64

Vandaag nemen we je mee op wandel door de gezellige straten van dat immer charmante Edegem. We houden halt voor dit witte huis met zwart dak, waar de nieuwe dakkappellen je vast zullen opvallen. En terecht: want zij spelen de hoofdrol in het verhaal dat we je vandaag vertellen. Benieuwd hoe we dit huis door middel van slimme keuzes een upgrade gaven – zowel qua oppervlakte als qua indeling? Kom gerust binnen…  

Renovatie eerste en tweede verdieping

De eigenaars van dit huis klopten bij helder renovaties aan met een zeer concrete vraag: of wij konden helpen met de renovatie van hun slaap- en badkamers op de eerste en tweede verdieping. En of! De eerste verdieping, waar de kinderkamers en een badkamer waren, is vandaag een masterbedroom met doorloopdressing en ensuite badkamer. De tweede verdieping was vroeger één slaapkamer – en werd door ons uitgebreid tot twee slaapkamers (waarvan één met knusse mezzanine onder de nok) en een tweede badkamer.  

Dé troef

Dat zijn natuurlijk die gloednieuwe dakkappellen die we met zwart gebrand hout afwerkten. Niet alleen strak en uitermate stijlvol, maar ook een slimme manier om de slaapkamer onder de zolder uit te breiden met twee extra slaapkamers én een badkamer voor de kindjes.  

Let zeker op...

de doorloopdressing met ensuite badkamer: een waar staaltje kunst waar comfort en ontspanning centraal staan. We zijn erg trots op de gebogen douchewand in combinatie met de verschillende materialen in de badkamer. De microtopping vloer en wanden combineren prachtig met die robuuste, stijlvolle travertin lavabo.