Welkom in de GCL 24

Dit heerlijke huis kom je tegen wanneer je door de straten van dat gezellige Wilrijk kuiert. Misschien trekt het spierwitte geveltje je blik wel – of word je gecharmeerd door het authentieke traliewerk in één van de ramen. Beide elementen zijn een goeie vertegenwoordiging van de algemene stijl van deze woning: een moderne stek waar de authentieke elementen zorgvuldig behouden bleven.

Totaalrenovatie

Je zou het vandaag misschien niet zeggen, maar nog niet zo heel lang geleden was dit frisse huis een donkere, verouderde woning. Het was de taak van helder renovaties om het verborgen potentieel naar buiten te brengen – wat uiteindelijk leidde tot een lichtovergoten eindresultaat om vingers en duimen bij af te likken.

Dé troef

Dit heerlijke huis verbergt een prachtige zolderkamer waarvan je mond gegarandeerd zal openvallen. Deze ruimte is, net zoals de rest van het huis, volledig onder handen genomen – maar met behoud van die typische, authentieke, houten zolderbalken. Wij zijn er zeker van: om deze kamer zal gevochten worden…

Let zeker op...

het prachtige visgraatparket dat het lichte interieur versterkt, de op maat gemaakte dressing waar elke fashionista van begint te watertanden én de authentieke trap die zorgvuldig behouden werd als eyecatcher in een voor de rest moderne setting.