Welkom in de BBB 52

Ken je van die typische oude huizen: bomvol karakter, maar niet meer volgens
de hedendaagse normen? Dat is hoe de Borsbeeksebinnenweg binnenkwam bij het team van helder renovaties. Het knappe eindresultaat werd kant en klaar verkocht, zodat de nieuwe eigenaars enkel maar hun verhuisdozen moesten uitpakken.

Totaalrenovatie

In dit huis werd alles, maar dan echt alles gerenoveerd: van de leidingen, de ketel en de vloeren tot de bezetting. De muren werden langs de binnenkant geïsoleerd en ook keuken is volledig geïnstalleerd. De badkamer is ongetwijfeld een van de blikvangers in de woonst: het dubbele badkamermeubel met zwarte kranen, de inloopdouche met luxueuze details, de vloer die één wordt met de tegels en het uitzicht op de tuin… Dit is een waar plaatje.

Dé troef

Deze moderne gezinswoning trakteert ook nog eens op een gezellige tuin met knap aangelegd terras: hier is het élke zomeravond heerlijk vertoeven met vrienden en familie. Let daarnaast ook zeker op ons favoriete stuk in de woning: de zwarte, smeedijzeren deur met kathedraalglas die uitzicht biedt op de authentieke trap…

Let zeker op...

de strakke stijl en hoogwaardige afwerkingsgraad: van de kleinste details tot en met de vernieuwde elektriciteit, verwarming en isolatie.