Hey.
Wij zijn helder renovaties.

Terug naar de essentie van kwalitatief renoveren

Terug naar de essentie van kwalitatief renoveren.

Bij helder renovaties weten we wat we willen. Sterker nog: wij weten wat jij wil. Een kwalitatief uitgevoerde renovatie, van A tot Z verzorgd door ervaren vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn. Ervaring leerde ons hoe je tot bij die mensen komt, geloof in de stiel drijft ons om die kennis op een correcte manier door te geven. Bij ons verloopt alles nauwgezet, flexibel en – simpelweg – juist. Daar kan je zeker van zijn.

Wij zijn geen aannemer of architect, maar we kennen er wel een heleboel. Wat we dan wel zijn? Een advies- en coördinatiebedrijf. Of, met andere woorden, degenen die zorgen voor totaalbegeleiding tijdens jouw (verbouw)project, degenen die vakmensen aan je voorstellen, degenen die hun expertise en liefde voor het vak tomeloos inzetten om jouw verbouwervaring zo zorgeloos mogelijk te doen verlopen. En, misschien nog het belangrijkste: jouw enige, neutrale, aanspreekpunt tijdens jouw hele project.

Helder renovaties maakt kwalitatief verbouwen opnieuw toegankelijk en transparant. Zoals het hoort.

Joris Peeters

Mede oprichter helder renovaties

Even helder als onze naam

Over onze werkwijze

Onze naam is veelzeggend, recht voor de raap – en zegt in één woord alles wat je moet weten. Transparantie staat bij ons met stip op nummer één, in alles wat we doen. We weten dat een verbouwing stressvol kan zijn, overweldigend, zelfs. Daarom reiken wij onze hand naar diegenen die begeleiding kunnen gebruiken. Bekijk ons gerust als een vriendelijke waakhond: aaibaar maar streng, oertrouw en altijd met één oog op jouw comfort. Met een warm team, heel wat expertise en nog meer liefde voor het vak, verwelkomen we je bij ons op kantoor. Mét die tas sterke koffie waar jij zo naar snakt.

Wat drijft hen, wie zijn ze

Over de mensen achter helder

Helder renovaties is de professionele thuis van vijf ondernemers die hun jarenlange ervaring in de vastgoed- en bouwsector bundelen. Sprenkel daar nog een beetje passie en liefde voor het vak over – en je kan er zeker van zijn: deze mensen kénnen de sector. Hun doel? Jouw verbouwproces niet alleen transparant, maar ook toegankelijk maken. Oftewel: de brug vormen tussen jij als bouwheer – en een niet-altijd-even-toegankelijke bouwwereld. Onze affiniteit met de sector, de liefde voor de kunst van het renoveren en een drang om deze niche weer een positieve connotatie te geven, zullen ervoor zorgen dat jouw verbouwing een waar plezier wordt.

Met wie jij ook samenwerkt, bij helder renovaties krijg je altijd het volledige team erbij: we komen wekelijks samen om jouw project te overlopen. Zo kan jij er zeker van zijn: naar jouw project wordt écht gekeken. Door onze unieke manier van communiceren, onze holistische aanpak en onze ervaring, haal jij met helder renovaties alle nodige ingrediënten in huis voor een succesverhaal.